Met 1,5 kW een woning verwarmen

 

Met de Ecolution ventilatiewarmtepompen van Inventum kunt u met 1,5 kW een woning verwarmen. Dat is volgens het bedrijf een doorbraak in energiebesparing. De Ecolution levert de basislast, de naverwarmer (bijvoorbeeld de hr-ketel) het piekvermogen. Als bronwarmte gebruikt de ventilatiewarmtepomp de warme ventilatielucht uit de woning.

 

 

De Ecolution Combi 50 of Solo CV komt in plaats van de mechanische ventilatiebox en vormt samen met de hr-ketel een hybride installatie. Er kunnen meerdere functies worden uitgevoerd. De Solo CV draagt zorg voor het mechanisch ventileren en levert door middel van de warmtepompfunctie warmte voor het verwarmingssysteem. De Combi 50 ventileert mechanisch, levert warmte voor de cv en draagt bij aan het opwekken van warm tapwater.

 

All Electric woningen

De Ecolution All Electric is een combinatie van de Ecolution Solo of Combi 50, elektrisch naverwarmer 2–6 KW en de EDR boiler 80L. Deze combinatie is bedoeld voor nieuwbouwwoningen en energetisch gerenoveerde woningen, waarbij de primaire warmtelast voor verwarmen is gedaald tot onder de 15.000 Mj. De Ecolution All Electric is een totaaloplossing voor ventilatie, warmte en warmwater. Het is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing voor nieuwe woningen zonder gas.

 

Inventum

Stand 03.E072

www.inventum.eu

 

 

Steekwoorden: ventilatiewarmtepomp

Comments

Post new comment

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.